Preparació dels popets: en una cassola li aboquem un raig (50cc) d'oli de oliva, tallem 1/2kg. de cebes en juliana i, amb uns grans de pebre, ho posem a la cassola. Una vegada estigui daurada la ceba, afegirem el popets i uns 100cc de vi, deixem coure a mig foc.
dijous, 26 de setembre del 2013
Avui per sopar... Popets
Aquest matí he anat al mercat. Com sempre, he fet el mateix recorregut: primer al peix. Entre altres coses, l'Isidre (peixos de platja Isidre) m'ha recomenat aquest popets. Això és el millor d'anar al mercat, que sempre has de deixar espai a la improvització, sempre ben aconsellat per les persones del mercat. Després, he comprat pollastre i botifarra (Gamisans), passant per la vianda cuita i, per acabar, la vedella, amb confiança, a Carns Avelló.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada