Risotto de carxofes i sepia
75 gr de mantega, 100 gr de
parmesà, 1/2 llimona, 1,500 ml caldo, 150 gr nata, 500 gr arròs,
safrà, 1 ceba, 50 gr vi blanc, 40 gr oli d'oliva, sal i pebre, 5
carxofes, 1 sepia.
Pelar i picar la ceba
petita, fregir a la cassola amb la meitat de la mantega, posar el
safrà. Afegir l'arròs i remoure,posar-hi el vi blanc anar afegin
poc a poc el caldo, remenant amb la cullera.
Amb una altre cassola i
l'oli de oliva fer la sepia, reservar i fregir les carxofes i tirar
el suc de 1/2 llimona, afegir la sepia i les cartxofes al arròs, sal
i pebre.
Quan estigui cuit l'arròs
separem del foc, tirar la nata i la mantega, remoure.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada