dimarts, 18 de febrer del 2014

Cigrons amb espinacs

Avui hem fet un plat de cullera ideal per aquest dies d'hivern, els cigrons ens donaran energia, el xoriço i la cansalada salada caloríes i l'espinacs faran que tinguem una bona digestió.





Cigrons amb espinacs

600 grs. de cigrons cuits, 250 grs. de ceba, 3 dents d'alls, 3 fulles de llorer, 150 grs. d'oli d'oliva, xoriço, 150 grs. cansalada salada, 1 os de vedella, 150 grs. de vedella , 1 1/2 l. De aigua, sal i pebre de vera.

Posem la cassola al foc amb l'Oli d'oliva, afegirem la ceba tallada i els alls, quan estigui daurada la ceba posarem una cullerada petita de pebre de vera, el llorer, el xoriço tallat, la cansalada salada tallada, el os de vedella i el tros de vedella tot a sobregir. Afegirem el aigua i farem que bulli una hora, després abocarem els cigrons desant que bullin uns 10 minuts, traurem el os de vedella , i amb el troç de vedella el tallar em petit per tornar a posar a la cassola. A continuació es l'horta de afegir l'espinacs i després desem reposar uns minuts i servim. Bon profit!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada