divendres, 17 de gener de 2014

Risotto con sepia i carxofes


Risotto de carxofes i sepia

75 gr de mantega, 100 gr de parmesà, 1/2 llimona, 1,500 ml caldo, 150 gr nata, 500 gr arròs, safrà, 1 ceba, 50 gr vi blanc, 40 gr oli d'oliva, sal i pebre, 5 carxofes, 1 sepia.

Pelar i picar la ceba petita, fregir a la cassola amb la meitat de la mantega, posar el safrà. Afegir l'arròs i remoure,posar-hi el vi blanc anar afegin poc a poc el caldo, remenant amb la cullera.

Amb una altre cassola i l'oli de oliva fer la sepia, reservar i fregir les carxofes i tirar el suc de 1/2 llimona, afegir la sepia i les cartxofes al arròs, sal i pebre.

Quan estigui cuit l'arròs separem del foc, tirar la nata i la mantega, remoure.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada