dimarts, 14 de gener de 2014

Sopar amb sanfaina



Segur que avui per sopar l'Iker i el Marc es faran una sanfaina amb pasta. I com deia el Marc li posarà un ou "poché". Primer tallaran les verdures  en daus grans, seguidament posaran la cassola al foc amb un raig d' oli d'oliva, tiraran la ceba, l'all i el pebrot. En un altre foc posaran a fregir en una cassola amb olí de girasol el carbassó i l'alberginia. Després tot junt i amb el tomaquet anirà couent , sal, pebre i al plat. 
Montaran un plat amb pasta, per damunt la sanfaina i un ou "poché" amb una mica de sal maldon.
Quina pinta!!! 
Sanfaina: 100gr. ceba, 50 gr. pebrot vermell, 50 gr. pebrot verd, 120 gr. Alberginia, 120 gr. carbassó , 150 gr. tomaquet, 2 dents all, sal, pebre i olí d'oliva


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada